Over Omolo

Wie is Omolo?

Refurbished Apple producten, je komt ze nogal eens tegen. Maar wat is refurbished nu eigenlijk? En wie is Omolo? Hier vindt je meer informatie over Omolo en over wat Refurbishment nu eigenlijk is. Bij Omolo is het een passie, een passie om de prachtige producten van Apple een tweede leven te geven. Wij zorgen ervoor dat gebruikte Apple producten een flinke opfrisbeurt krijgen. Wij controleren alle producten op de belangrijkste technische punten zodat onze klanten een technisch goed product aanschaffen. Daarnaast vinden wij hygiëne belangrijk en worden alle producten zowel van binnen als buiten grondig gereinigd door onze experts.

Refurbished of tweedehands?

Niet iedereen vind het prettig om op de gok een tweedehands product aan te schaffen. Daarom bieden wij refurbished producten aan, producten die gecontroleerd zijn op belangrijke technische punten en professioneel zijn gereinigd. Waar nodig geven wij updates/upgrades aan zowel software en hardware. Daarnaast ontvangt u altijd 6, 12 of zelfs 24 maanden garantie! zo heeft u de zekerheid van een technisch goed product.

De nieuwste software.

Al onze producten zijn voorzien van de meest recent mogelijke Apple software. Zo heeft u altijd up-to-date software en voldoet uw nieuwe liefde aan de benodigde normen. Heel soms komt het voor dat een product niet meer ondersteunt wordt door de allerlaatste versie, dit is geen enkel probleem aangezien Apple ook de vorige software variant blijft voorzien van security updates om veiligheid te garanderen.

Milieuvriendelijk.

Jaarlijks worden er bijna 2 miljard mobile devices geproduceerd (!), het produceren van deze devices gaat ten koste van het milieu en het welzijn van enorm veel mensen. Door producten een tweede leven te geven, dragen wij bij aan het verlengen van de levenscyclus van apparatuur. Door refurbished producten te kopen draagt ook u een steentje bij. Geef producten een tweede leven en bespaar zelf enorm veel geld, wij zien dit als een win-win situatie.

Omolo?

Omolo, kantoorhoudend in het mooie en gezellige Oisterwijk! Wij zitten gevestigd aan de Sprendlingenstraat 18J. Hier kunt u, op afspraak, onze producten uitgebreid testen en staan wij u graag te woord met eerlijk advies.

 


Retourbeleid

Retourneren

Voldoet het online bestelde product niet helemaal aan jouw verwachtingen? Bij Omolo heb je altijd 14 dagen ‘Niet goed, geld terug’ garantie op online aangekochte artikelen. Meld je retouraanvraag binnen 14 dagen na ontvangst van het product aan bij onze klantenservice, per mail (service@omolo.nl) of telefonisch (+31 (0)13 204 0474). Hierna krijg je nog eens 7 dagen de tijd om je product terug te sturen. Je krijgt het volledige aankoopbedrag terug gestort zodra wij het product retour hebben ontvangen.

 

Voorwaarden voor terugbetaling van retouren
– Het product is niet b2b aangekocht.
– Het product is online aangekocht
– De retourneringsaanvraag is binnen de eerste 14 dagen na ontvangst van het product aangevraagd. Het betreffende product is binnen 7 dagen na ontvangst van deze aanvraag aan onze retourenafdeling verstuurd.
– Het pakket is compleet en onbeschadigd geretourneerd. Indien je meer doet met het ontvangen product dan het beoordelen daarvan en er daardoor schade aan het product ontstaat, ben je aansprakelijk voor de waardevermindering van het product.
– Aangekochte software pakketten (zoals Microsoft Office) zijn niet geopend en/of geactiveerd.
– Het pakket is door jou voldoende gefrankeerd om te versturen.
– Maatwerk/custom computers vallen niet binnen de 14 dagen niet goed geld terug garantie

Wanneer betalen we terug?
We doen er alles aan je aankoopbedrag binnen 3 werkdagen, na ontvangst van jouw product op onze retourenafdeling, terug te storten. Soms lukt dit misschien niet, maar je kunt er op vertrouwen dat je in ieder geval 7 dagen na ontvangst van jouw product het aankoopbedrag terug hebt.

Wat krijg je terug?
Je krijgt het aankoopbedrag volledig terug. Kosten gemaakt voor het retour zenden kunnen we helaas niet terugbetalen. Indien je meer doet met het ontvangen product dan het beoordelen daarvan en er daardoor schade aan het product ontstaat, ben je aansprakelijk voor de waardevermindering van het product.

 


Garantievoorwaarden

Garantie

Bij Omolo.nl heeft u garantie op de hardware van uw gekochte product met uitzondering van de glasplaat/screen.
Indien er binnen de aangegeven garantietermijn na levering van het product een probleem voordoet met de hardware, neem dan contact op met service@omolo.nl , onze garantie is niet overdraagbaar op anderen.
Wij repareren het product of vervangen, indien nodig, het product voor een vergelijkbaar product.
Op Accu en accessoires zit altijd een garantie van 6 maanden

Niet inbegrepen in garantie:
Verzendkosten/verpakkingskosten voor reparaties, software installatiekosten, data herstelkosten, dataverlies, waterschade/valschade of iedere andere vorm van zelf aangerichte schade.

Ons advies: Maak altijd back-ups van uw bestanden om deze bij defecten of schades niet kwijt te raken!